Bloombiz Consulting este o entitate înființată ca urmare a unei nevoi comune împărtășită de noi și de colaboratorii noștri: nevoia de dezvoltare și modernizare a comunităților, a agenților economici și implicit a țării. Oportunitatea oferită țării noastre prin aderarea la UE materializată prin fondurile destinate eliminării diferențelor de dezvoltare între țările UE, ne îndeplinește acest deziderat.

Echipa noastră este formată din oameni dedicați meseriei și oamenilor cu care interacționează, iar când implicarea este legea de ordine a activității noastre, rezultatele sunt pe măsura așteptărilor clienților noștri și anume proiecte realizate și implementate cu succes.

Consultanții noștri sunt CONSULTANȚII DUMNEAVOASTRĂ: oameni specializați în managementul de proiecte atât prin studii cât și prin experiența a peste 25 de proiecte realizate pentru accesarea de finanțări din fonduri europene și guvernamentale, în achiziții publice și private, în resurse umane, în elaborarea de planuri de afaceri, analize cost-beneficiu.

Colaboratorii noștri sunt COLABORATORII DUMNEAVOASTRĂ: oameni specializați în realizarea documentațiilor tehnice precum Studii de fezabilitate, Proiecte tehnice, Expertize tehnice etc, documentații anexă obligatorii la proiectele de infrastructură; oameni specializați în realizarea activităților de informare și publicitate obligatorii oricărui tip de proiect.

consultatii_dumneavoastra+colaboratorii_dumneavoastra=proiecte_de_succes

Noi servim unui segment larg de clienți precum: agenți economici, autorități publice locale, ONG-uri, având proiecte realizate în cele mai importante ramuri ale economiei: producție, agricultură, servicii, educație, turism.

Dedicați fiind celor mai înalte standarde profesionale, integritatea și implicarea activă sunt principiile care conduc către succesul clienților noștri și implicit succesul nostru. Noi vă oferim servicii peste așteptări și asigurăm rentabilitatea investițiilor dumneavoastră.