De multe ori anexă a cererii de finanțare sau pur și simplu o analiză a rentabilității unui start-up, redactarea unui plan de afaceri marca Bloombiz Consulting întotdeauna vă va oferi răspunsurile de care aveți nevoie în procesul decizional al afacerii dumneavoastră.

Bloombiz Consulting vă oferă servicii profesionale pentru elaborarea de planuri de afaceri. Planurile de afaceri pot fi anexă la cererea de finanțare în cazul proiectelor finanțate din fonduri europene și guvernamentale, dar de asemenea se pot realiza pentru determinarea rentabilității unei noi firme, unei investiții. Pentru ambele variante, consultanții noștri dedicați vă stau la dispoziție.

Slide3_BloomBiz_Consulting

PREȚ: prețul serviciilor noastre se stabilește în funcție de obiectul investițional și bugetul estimat al acestuia. Pentru solicitarea unei oferte de preț, vă rugăm să ne contactați la office@bloombizconsulting.ro și să ne răspundeți la următoarele întrebări:

  1. Denumirea organizației: PFA, SRL, Autoritate publică etc.
  2. Tipul investiției și localitatea de implementare: doresc să achiziționez utilaje pentru extinderea capacității de producție a firmei în orașul X.
  3. Buget estimativ: care este suma pe care sunteți dispus să o investiți în realizarea proiectului de investiții.